Traject

Van overleven naar leven

Verlies in je leven is heel ingrijpend. Het gaat niet zomaar voorbij. Onze omgeving vindt al vaak dat we draad weer op moet pakken.Terwijl je zelf allerlei weerstand en belemmeringen voelt. Je gevoel gaat alle kanten op. Rouwen is geen rechte lijn. Het gaat steeds heen en weer tussen het voelen van gemis en het leven dat verder gaat. Dit kan onzekerheden en chaos met zich mee brengen. Het is een continu veranderingsproces dat gaande weg een nieuwe manier van leven dient te worden. Je kunt verward zijn over je identiteit ‘Wie ben ik nu? En wat vind ik belangrijk?’ Het zorgt voor een zoektocht om op een juiste manier om om te gaan met de dingen die je overkomen. Ieder proces is uniek. Er is geen handleiding die de juiste route aangeeft of de tijd die jij er voor nodig hebt. Het zoeken vraagt om een actieve houding. Het is niet het passief ondergaan van wat er gebeurt, maar het is iets doen met je gevoelens en emoties. Hoe en wat? Dat is voor ieder persoonlijk.

In dit traject wandel ik een stukje met je mee om je leven opnieuw te ontdekken met een nieuwe werkelijkheid. Dit gaat niet vanzelf, dat is hard werken. Om na het struikelen steeds weer op te staan. Ik beloof je niet dat je nooit meer zult struikelen maar wel dat het opstaan steeds beter gaat. Dat je dit wel zelf maar niet alleen hoeft te doen. Iedereen loopt een ander tempo gaat en neemt andere stappen. Je wordt bij de hand genomen om opnieuw vertrouwen te vinden en lichter door het leven te gaan.

Dit traject is voor mannen en vrouwen, jong en ouder. Voor iedereen die een stap wil maken om op eigen uniek wijze je weg te verkennen. We richten ons op het verlies èn op dat wat nieuwe veerkracht geeft. We zijn van nature geneigd om terug te deinsen voor verdriet, tegelijkertijd zoeken we naar wat nieuwe kracht geeft. Om rust te vinden en thuis te komen bij jezelf. Door woord en beeld, schrijven en aandachtsoefeningen de rust in jezelf vinden.

De gesprekken kunnen online en face tot face. We maken een afspraak voor een eerste kennismaking en onderzoeken of ik degene ben bij wie jij je vertrouwd genoeg voelt. In dit traject zit

  • 6 individuele sessies van 1 uur
  • 6 online coaching van een half uur
  • 3 aandachtsoefeningen via email
  • 3 e-mail met schrijfopdrachten
  • 3 e-mail coaching

Investering  € 660,- Bij eenmalige betaling krijg je een boek van ‘Vingerafdruk van verdriet’ van Manu Keirse

Of per maand € 110,-

Bel voor meer informatie  06-25463729 of mail info@verliesenherstel.nl

Na dit halfjaar is er nog een vervolg traject ‘Van leven naar door-leven’

In dit traject gaan we dieper in op het Door leven. Hoe geef je leven vorm wat verder gaat.