Gratis

Gratis E- book: Rouw verwerken. Hoe doe je dat?

Omdat we allemaal zo verlangen naar harmonie, schoonheid en heelheid hebben we een mechanisme ontwikkeld waarmee we ons verdriet zo snel mogelijk naar de achtergrond schuiven en ons richten op iets positiefs. Onze omgeving werkt daaraan mee door degene die rouwt moed in te spreken en te troosten met woorden als: “Je komt er wel overheen” of “Je zult er sterker uitkomen”. Maar klopt dit eigenlijk wel? Hoe krijgt verdriet de ruimte

Dit boek gaat over leven met verlies. Het omgaan met verlies is een zoektocht die vraagt om een actieve houding. Hoe en op wat voor manier? Dat is voor ieder persoonlijk. Ik hoop dat dit boek je kan helpen.

Wilt u het e-book ontvangen? Vul dan onderstaand formulier in

  Gratis – Online ‘Verlies verwerken. Hoe doe je dat?

  Als je te maken hebt met (ingrijpende) gebeurtenissen die veel impact hebben op je leven, heeft dit invloed op alle levensgebieden. Je bewandelt een weg die je niet kent. Er zijn zoveel meningen en theorieën dat je er haast onzeker van zou worden. Dat er fases zijn die je door moet werken bijvoorbeeld: dat je eerst dwars door je verdriet heen moet en alle pijn toe moet laten voordat je weer aan het leven deel mag nemen.

  Wat is goede rouw?  Allerlei gevoelens kunnen voorbij komen waarin je jezelf niet herkent. Dit kan je onzeker maken en je zult je afvragen ‘Rouw ik wel goed’. Rouw is niet een kwestie van eerst huilen en dan weer opstaan. Het is zoeken naar een nieuwe manier van leven. En iedereen maakt hierin zijn eigen stappen op zijn eigen tempo.

  In deze online bijeenkomst neem ik je mee om meer zicht te krijgen op wat een normaal rouwproces is. Stap voor stap word je meerbewust wat klopt voor jou. Het geeft helderheid in je eigen situatie, jouw angsten, je sterke en zwakke kanten, waar je pijn zit en waar je energie uit haalt.

  Wees welkom

  Inschrijven: info@verliesenherstel.nl of bel 06-25463729

  Donderdag 11 februari van 19:30 tot 20:30  uur

  Als je dit liever invidueel doet kan dat ook. Dan maken we een afspraak.

   

  Gratis Kennismakingsgesprek

  Wil je graag dat er iemand  met je meeloopt en wil je onderzoeken of ik de juiste persoon ben die bij je past, dan ben je van harte welkom voor een gratis kennismakings gesprek. Na dit gesprek ben je vrij om verdere stappen te nemen.

  Neem vrijblijvend contact met mij op 06-25463729 of mail info@verliesenherstel.nl